Koffers & tassen

Naast de activiteiten van schoenreparatie en sleutelservice hebben wij ook een uitgebreid assortiment koffers en tassen van o.a. de bekende merken als Travelite, Titan en Eastpak in onze winkel.

Door onze jarenlange ervaring weten we welke soorten en merken van goede kwaliteit zijn, daarom kiezen we met name voor koffers en tassen die gemaakt zijn in Duitsland. Die staan namelijk garant staan voor goede kwaliteit. Daarnaast zijn de koffers standaard voorzien van 3 jaar garantie en vaak uitgevoerd met een betrouwbare TSA slot.

koffer-en-tassen

Laat je adviseren in onze winkel

Bent je op zoek naar de perfecte koffer voor jouw vakantie, kom dan vooral naar onze winkel in Volendam. Wij adviseren je graag over onderstaande vragen en gaan samen met jou op zoek naar de koffer die het beste bij jou past.

Welke uitvoering is het meeste geschikt?

Kun je bijvoorbeeld beter een harde of zachte koffer nemen of wat zijn de voor- of nadelen van 2 of 4 wieltjes onder een koffer. We zetten graag de voor- en nadelen voor je op een rij.

Welk formaat koffer moet ik nemen?

Voor iedere reis is een ander formaat koffer nodig. Wij weten bijvoorbeeld wat de maximale afmetingen zijn van handbagage en welk formaat koffer geschikt is voor welke soort vakantie.

Wat is het ideale gewicht van een koffer?

Een koffer die je incheckt mag gemiddeld 20 kilogram wegen, dus hoe lichter de koffer des te meer gewicht aan spullen je kunt meenemen. Maar is een lichte koffer net zo sterk als een zwaardere? Wij vertellen je daar graag meer over.

Wat is het beste materiaal voor een koffer?

Koffers zijn gemaakt van verschillende materialen zoals bijvoorbeeld nylon, polycarbonaat of zelfs aluminium. Alle materialen hebben voordelen en nadelen. In onze winkel kun je dat zelf ervaren en wij geven graag de toelichting.

Hoe veilig is de koffer?

De meeste modellen bij ons in het assortiment zijn uitgerust met een TSA-slot. We leggen je graag uit wat het voordeel is van deze beveiliging ten opzichte van andere oplossingen.

Kom vrijblijvend langs bij ons in de winkel in Volendam en vindt de koffer die bij jou past.