Schoen reparatie

Bij ons kun je terecht voor alle mogelijke vormen van schoenreparatie, van kleine stik klusjes tot het volledig renoveren van je schoenen. Hierbij besteden we bij elke schoenreparatie grote zorg en aandacht aan het behouden van het draagcomfort en het originele uiterlijk van je schoenen. Je kunt je schoenen afgeven in onze winkel in Volendam, meestal is je schoenreparatie binnen 2 dagen klaar en kun je deze komen afhalen.

Bij ons kun je terecht voor alle mogelijke vormen van schoenreparatie, van kleine stik klusjes tot het volledig renoveren van je schoenen. Hierbij besteden we bij elke schoenreparatie grote zorg en aandacht aan het behouden van het draagcomfort en het originele uiterlijk van je schoenen. Onze gediplomeerde vakmensen staan klaar om je te helpen.

hakverhoging

Schoenreparatie aan luxe herenschoenen

Onze schoenmakerij is gespecialiseerd in het maken van luxe herenschoenen. Schoenreparatie van hoogniveau om zo maar te zeggen. Hierbij leveren wij geen snelle service maar degelijk vakwerk. Met onze gespecialiseerde apparatuur repareren wij alle schoenen volgens de originele maakwijze en zoveel mogelijk met originele fabrieksmaterialen. Schoenreparatie is onze passie en het maken van luxe herenschoenen is voor ons een van de leukste reparaties om uit te voeren. Dus heb je mooie herenschoenen van bekende merken als; van Bommel, van lier en Greve maar ook Santoni, Magnanni of Crocket & Jones dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geef ons een kans en je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Schoenreparatie gecertificeerd door schoenmakers gilde

Onze schoenmakerijen zijn gecertificeerd door het schoenmaker gilde. Hoge kwaliteit schoenreparatie is voor ons van groot belang en voor jou als klant natuurlijk helemaal. Omdat niet door alle schoenmakers de vanzelfsprekende kwaliteit geleverd wordt is het schoenmakers gilde in het leven geroepen, om jou als klant te verzekeren van deskundige schoenreparatie. Het schoenmakers gilde keurt op vrijwillige basis schoenmakerijen op het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Onze schoenmakerijen doorlopen deze certificering al jaren met succes, hierdoor kunnen wij originele fabrieksmaterialen van bekende schoenmerken gebruiken bij onze schoenreparaties.

Heb je vraag of opmerking over schoenreparatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt met ons bellen, mailen of chatten. Langs komen in onze winkels kan natuurlijk ook. We helpen je graag verder!