Veters

Oneindig veel verschillende schoenen met nog meer verschillende schoenveters, je ziet door de bomen het bos niet meer. Schoenveters van leer, gewaxed of gewoon katoen. In onze winkel hebben we een duidelijk overzicht gemaakt van alle soorten, maten en materialen veters. Tel het aantal gaatjes in je schoenen of meet de kapotte veter op om de juiste lengte te bepalen. Maak een keuze uit dik, dun, rond of plat. Wij leveren alle veters direct uit voorraad.

veters_1

Schoenveter materiaal

Schoenveters worden gemaakt door dunne maar zeer sterke vezels in elkaar te vlechten. De uiteindes van de schoenveters worden voorzien van een stalen of plastic kokertje om te voorkomen dat de veter gaat rafelen en zodat deze makkelijker door de schoengaatjes past. De meeste veters worden gemaakt van katoen. Dit materiaal is gemakkelijk te strikken en blijft goed zitten. Nylon is ook een veel voorkomend veter materiaal, dit blijft echter minder goed zitten en de strik gaat gemakkelijker los dan bij katoenen veters.

Heb je vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt met ons bellen, mailen of chatten. Langs komen bij onze winkel in Volendam kan natuurlijk ook. We helpen je graag verder !