Inlegzolen

In onze winkel vind je inlegzolen van alle soorten, maten en materialen. Inlegzolen zijn in tegenstelling tot steunzolen niet voorzien van een voetbed. Heb je geen voet, rug of andere klachten. Dan is een inlegzooltje voldoende om het draagcomfort van je schoen aanzienlijk te verbeteren. Is de binnenzool van je schoenen versleten? Heb je last van de ruwe binnenkant van je schoen. Met een inlegzooltje is je probleem zo opgelost!

inlegzooltjes2A

Juiste maat inlegzolen

In onze winkel krijgen we veel vragen over inlegzolen. Een van de meest gestelde vragen is “welke maat moet ik aanhouden”. Dit is eigenlijk heel simpel, je schoenmaat komt over een met de maat van de inlegzolen. Dus is je schoenmaat 38 bestel je ook maat 38 inlegzool in 99% van de gevallen past dit perfect. Heb je een halve schoenmaat bijvoorbeeld 39,5. Dan rond je de maat naar boven af en bestel je inlegzooltjes met maat 40.

Verschillende inlegzolen

Er zijn voor inlegzolen vele verschillende toepassingen. Warme zomerdagen zorgen voor warme voeten. Zogenaamde “geurvreters” dit zijn inlegzolen die ervoor zorgen dat je schoenen en voeten droog blijven en lekker fris ruiken. Voor de koude dagen hebben we BAMA schapenvacht zooltjes, deze zijn gemaakt van echte schapenwol en geven goede isolatie. Hierdoor hou je lekker warme voeten in de winter. Draag je graag hoge hakken? Zolen met gel kussentjes sparen je voorvoet. Zo voorkom je dat je mooie pumps “zitschoenen worden”

Soorten en maten inlegzooltjes

Inlegzolen zijn er veel verschillende soorten en maten allemaal bedoeld voor een andere toepassing. Inlegzolen zitten in elke schoen. De schoenmode veranderd continu, elke seizoen een nieuwe kleur, stijl of model. Hierbij wordt niet altijd rekening gehouden met het voetcomfort van de schoen. Hierbij kan een inlegzool uitkomst bieden en je mooie modieuze schoenen van een stukje extra voetcomfort voorzien zodat, ze niet alleen heel mooi zijn maar ook nog super lekker aan je voeten zitten! Doe je voeten een plezier en kies een paar inlegzooltjes in elke schoen voor extra draag comfort.